Gevorderde ondernemer

Zowel voor de startende ondernemer als de gevorderd ondernemer heb ik een aanbod. Of je nou eenmalig gebruik wil maken van mijn diensten of een langdurige samenwerking zoekt, er zit vast een geschikt aanbod voor je tussen. Gebruik onderstaande vragen om je te helpen een aanbod te vinden, of scroll verder om mijn gehele aanbod te zien. 

Consult

Heb je veel vragen over de boekhouding? Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet waar je moet beginnen en wil je al je vragen in 1x kunnen stellen?

Of wil je misschien dat ik je uitleg hoe een boekhoudpakket werkt of hoe je voor het eerst btw-aangifte doet?

Boek dan hier een los consult! Dit is een consult via Zoom van maximaal een uur. Na het afrekenen kom je in mijn online agenda waar je een afspraak kunt inplannen. De investering is €95 exclusief btw per maand. 

Wat betreft de aangifte inkomstenbelasting heb ik drie manieren waarop ik je kan helpen:

Controle + instructievideo
Jij bereid zelf de boekhouding voor zodat deze klaar is voor mijn controle. Ik doe een controle op de boekhouding en ik geef je waar nodig adviezen. Als de boekhouding er klaar voor is, ontvang je van mij een template met cijfers die je nodig hebt om de aangifte in te vullen. Je ontvangt ook een instructievideo over hoe en waar je welke cijfers moet invullen, en hoe je zeker kunt weten dat deze cijfers kloppen.
Kosten: €149
Vraag hier de check aan.

Samen invullen
Jij bereid zelf de boekhouding voor zodat deze klaar is voor mijn controle. Ik doe een controle op de boekhouding en ik geef je waar nodig adviezen. Als de boekhouding er klaar voor is, gaan we samen de aangifte online invullen via Zoom. 🎉
Kosten: €299. 
Lees hier meer en boek gelijk het consult.

Volledig uitbesteden
Bij het volledig uitbesteden van de aangifte kun je achterover leunen en de boekhouding bij mij ‘over de schutting gooien’.  Je krijgt van mij een vragenlijst van specificaties die ik nodig ben en ik vul de aangifte voor je in. Je hoeft alleen nog maar akkoord te geven en de aanslag te betalen (indien van toepassing😉). Kosten: €399. (Heb je een partner in loondienst, dan komt daar €50 bij.) Indien de boekhouding gecorrigeerd dient te worden voor een juiste aangifte, laat ik dat aan jou, of ik doe dat voor je tegen meerwerk (dat laat ik je altijd weten).
Vraag hier je offerte aan.

Lees hier meer over de cursus. Deze cursus is ook gratis te volgen in de community.

Inkomstenbelasting

Quick Scan

Wil je een grondige controle van de boekhouding en ook extra adviezen? Dan is de Quick Scan wat voor jou!

In een rapport op maat krijg jij:

  • Correcties die jij dient te maken voor een juiste boekhouding

  • Tips hoe jouw boekhouding overzichtelijker en efficiënter kan

  • Tips hoe je belasting kunt besparen

  • Hoeveel belasting je moet betalen o.b.v. deze cijfers

  • Eventueel: combinatie met berekening juiste btw-aangifte (€ 30 korting!)

Boek hier je Quick Scan voor €99.

Of je nou starter of gevorderd ondernemer bent, je kunt bij mij de volledige boekhouding uitbesteden. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de inkoopfacturen doorsturen naar ons en de verkoopfacturen maken. De rest nemen wij over!💪

Ik werk met pakketten op maat en maandelijkse termijnen. In dit pakket zit het volledig uitbesteden van de btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting (inclusief partner in loondienst), inbegrepen. Doordat je de boekhouding volledig uitbesteed, kun je er met een gerust hart op vertrouwen dat de hele boekhouding klopt en jij zo veel mogelijk voordeel behaald waar mogelijk.

Ik werk voor het uitbesteden van de administratie met E-boekhouden en Moneybird.

Op dit moment neem ik alleen bv’s  aan die de administratie volledig willen uitbesteden en eenmanszaken die op korte termijn de ambitie hebben om door te groeien naar een BV. 

Administratie uitbesteden

Better Together

Dit jaarpakket bevat per kwartaal een controle van de boekhouding, opstellen van de btw-aangiftes, fiscale advisering, inkomstenbelasting uitbesteden en het membership van de online community incl whatsapp support. Het verschil t.o.v. van Better Safe Than Sorry, is dat we samen actief aan de slag gaan met een financieel plan en jouw aanbod. We brengen deze in kaart door middel van het Plan Your Profit Programma of een Winst Baas VIP Dag. Zo ga jij naar een omzetniveau waar je nog niet eerder geweest bent. 🤩

Op dit moment neem ik alleen bv’s  aan die de administratie volledig willen uitbesteden en eenmanszaken die op korte termijn de ambitie hebben om door te groeien naar een BV. 

Je weet eigenlijk al langer dat je ‘wat moet’ met die cijfers. Je weet voor je gevoel niet veel over boekhouden, je weet niet welke aftrekposten er zijn en je weet niet hoe je je administratie efficiënt kunt inrichten. Wat je wel weet, is dat je meer grip wilt op die cijfers. Jij zou graag met mij samen, 1 op 1, met jouw boekhouding aan de slag willen.

Jij:
– bent een startende óf gevorderde ondernemer;
– werkt nu nog in Excel en je wilt graag over op een boekhoudpakket;
– of jij bent begonnen in, of werkt nu in E-boekhouden of Moneybird en je weet dat je hier meer uit kunt halen.

We gaan in verschillende online sessies aan de slag met verschillende onderwerpen:
1. Inrichting. Staat alles goed ingericht in de boekhouding en wat kan efficiënter in het proces?
2. Samen boekhouden. Ik leer je het boekhoudpakket gebruiken en je hebt een plan voor de toekomst.
3. Inzicht d.m.v. potjes. Hoe krijg jij inzicht in je geld en hoe kun je je geld verdelen over verschillende rekeningen zodat je er meer grip op krijgt?
4. BTW-aangifte. We gaan samen de btw-aangifte doen en ik leer je waar ik altijd op let, zodat je een 100% kloppende aangifte hebt.
5. Aanbod & prijs. We nemen je aanbod onder de loop en kijken of je de juiste prijs vraagt. 
6. Controle. Je gaat een paar maanden zelfstandig aan de slag. Na een tijd voer ik een controle uit op je boekhouding en de uitslag nemen we samen nog eens door als afsluiter.

Gedurende dit ’traject’ van ongeveer 3-6 maanden, krijg je een membership van mijn community er gratis bij. Hier kun je al mijn trainingen en masterclasses volgen én online co-worken met enthousiaste mede-ondernemers. Tijdens deze co-workmomenten kun je mij vragen stellen, maar je krijgt ook Whatsapp support gedurende het traject. 

Ook krijg je alle mogelijke handvaten om te zorgen dat jij mega veel inzicht in je boekhouding krijgt. Denk aan de volgende sheets: inkomstenbelasting bereken sheet, btw bereken sheet, prijs bereken sheet en een potjes berekenen sheet.

Investering: €699,- exclusief btw. 
Betaling in 1, 3 of 6 termijnen. 

Voel je een JA!? Plan dan hier een Match Call of stuur me een DM.

Boekhoud Baas

Plan Your Profit

Programma
In het programma Plan Your Profit nemen we jouw business financieel onder de loep. Je leert hoe je de cijfers moet lezen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Je werkt aan een ijzersterk aanbod waarmee je door je omzetplafond gaat knallen. Je maakt onderbouwde keuzes voor de prijs van je aanbod en leert wat jouw product of dienst waard is. Je maakt een realistisch financieel plan waarmee je elk jaar gaat groeien met je bedrijf. En leert aan welke knoppen je moet draaien voor de gewenste resultaten. Je kunt er voor kiezen dit programma in 3 maanden te volgen, of alle thema’s in 1x in je inbox te ontvangen. De investering van dit programma is €199 en je kunt in termijnen betalen. Lees hier meer over dit programma.

Consult
Liever samen aan de slag? In het Plan Your Profit consult gaan we in 2 – 2,5 uur aan de slag met jouw aanbod, we kijken naar prijzen en maken een financieel plan. Ik laat je zien hoe je meer overzicht kunt krijgen in je financiën door je geld over potjes te verdelen. Dit programma bevat onderdelen van het Plan Your Profit Programma. Plan hier je consult in. 

Coming soon.. juni/juli 2023.

Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven wanneer je het eerste consult kunt inplannen.

Pensioenadvies

Winst Baas VIP Dag

Krijg in één dag inzicht in jouw cijfers, samen maken we een ijzersterk financieel plan. Zo ga jij vet groeien en meer winst maken!

Hier vind je meer informatie over de Winst Baas VIP Dag.