Geen zorgen meer over de boekhouding!

Een online omgeving waar je terecht kunt met al jouw vragen over de boekhouding en belastingen! 

De co-workmomenten zijn jouw stok achter de deur. De boekhouding bijwerken op aangifte invullen? Samen is het kinderspel!

 

online boekhouder
members
0 +

Herken je jezelf hierin?

Je doet de boekhouding zelf en eigenlijk gaat wel prima. Toch heb je wel iedere keer dat twijfelende gevoel.

Je bent namelijk toch bang dat je dingen over het hoofd ziet. Net niet helemaal de juiste regels weet. Bepaalde handigheidjes niet toepast waardoor je teveel geld betaald

Weet je zeker dat je alles uit de boekhouding haalt? Laat je niet kansen liggen?

Ben je niet onbewust onbekwaam?

Je hebt geen inzicht in jouw cijfers, daardoor weet je niet waar je staat met jouw onderneming. Je bent onzeker, waardoor je geen keuzes over bijvoorbeeld investeringen durft te maken. 

Je hebt niemand in je omgeving waar je even een vraag aan kan stellen. Je hebt natuurlijk wel Google, maar is die informatie ook van toepassing op jouw situatie? Je blijft rondlopen met vragen, waardoor je keuzes voor je uit schuift.

En laten we eerlijk zijn… De Belastingdienst wil je niet op je dak. 

Ik ga jou hierbij helpen!

Je wilt een back-up. Iemand die met jouw situatie mee kan denken en waar je van op aan kan.

Op die manier kan jij zelf je boekhouding blijven doen, maar ga je wel iedere maand met veel meer zelfvertrouwen aan de slag met alle bonnetjes en rekeningen. 

Je weet waar je mee bezig bent, de twijfel is weg en grote kans dat je zelfs ook nog extra geld overhoudt na het indienen van je belastingaangifte. 

En ik weet wel wat je nu denkt. Weer iets waar je aan vast zit…

Wat nou als ik je vertel dat dit niet het geval is? 

Het is maandelijks opzegbaar.

Dit krijg jij met mijn community:

Hoe ziet dat er uit?

Nou zo!

Je krijgt direct de inloggegevens in jouw mailbox!

Je kunt inloggen via de pc, of via de super handige app!

Oke, to the point:

En dat voor maar € 9 per maand!

Membership

9 excl. btw per maand
  • Alle hierboven genoemde items!
Het membership is maandelijks opzegbaar

Frequently Asked Questions

Zeker niet! Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. 

Nee, het maakt niet uit welk (en of je een) boekhoudpakket je gebruikt. Ik heb met meerdere pakketten ervaring. Mocht je E-boekhouden of Moneybird gebruiken, dan kan ik je wel makkelijker helpen op afstand of eventueel video’s voor je opnemen. 

Ja, zeker! De kennisbank staat boordevol informatie. Maar mochten jouw vragen er nog niet tussenstaan, stel ze gerust allemaal! Zo wordt de Kennisbank steeds voller met informatie.

Op het moment dat jouw vraag uitzoekwerk of een uitgebreide berekening vereist, dan vraag ik je een consult met mij in te plannen.

Ik beantwoord iedere vraag persoonlijk en ik zal bij iedere vraag kijken naar de situatie van jou en jouw bedrijf.

Ik streef ernaar meerdere keren per dag de community te controleren op nieuwe berichten. Mijn doel is iedereen binnen 24 uur (doordeweek) te voorzien van een antwoord. Door bepaalde omstandigheden zoals ziekte en vakantie zal dit niet altijd lukken, maar dit zal ik aangeven in de nieuwsberichten.

Hi, ik ben Jenka Wicherson

Ik help jou met jouw administratie en belastingen, zodat jij je kunt focussen op waar jij energie uit haalt: ondernemen.

Mijn naam is Jenka Wicherson en ik woon in Friesland. Mijn passie is om ondernemers te helpen met hun boekhouding en dit doe ik voor ondernemers door heel Nederland. Ik ben dol op cijfertjes en momenteel ben ik theoretisch afgestudeerd als accountant. 

Sinds oktober 2021 ben ik begonnen met fulltime ondernemen en het bevalt mij super goed! Ik kan het iedereen aanraden. Toch kom ik in de praktijk nog vaak (startende) ondernemers tegen die onzeker zijn en daarom niet durven te beginnen met ondernemen. Of als ze na een paar jaar ondernemen mij vragen om hulp, de administratie niet op orde is. Zo zonde!

Daarom ben ik deze online community gestart. Voor een laag vast bedrag kun je al jouw vragen stellen en heb je een stok achter deur om het samen onder begeleiding te doen. Niet gelijk uurtje-factuurtje bij een simpele vraag. Maar een open groep waar je van elkaar kunt leren.

cursus boekhouden

Enthousiast?

Heb je nog vragen? Stuur me een berichtje!

Wicherson Administratie – Bûgel 7, 8465RW Oudehaske – 77038851