boekhouder Friesland

Plan Your Profit

Een ijzersterk financieel plan voor je business. 

Voor vette groei, meer winst en de realisatie van je grootste dromen. 

Herken je dit?

✘ Je hebt grote doelen voor je bedrijf, maar hebt onvoldoende inzicht in jouw cijfers. 

✘ Je  weet niet hoe goed je onderneming er financieel voor staat. Hierdoor ben je onzeker. Kan je die investering wel doen? Hoeveel salaris kan je jezelf uitkeren?

✘ Je hebt geen financieel doel, je doet eigenlijk maar wat.

✘ Je boekhouding voelt als een gokkast. Allemaal knopjes en je gooit er telkens maar wat in, maar wat eruit komt blijft een verrassing.

✘ Je weet niet goed waar je geld heen gaat. Het lijkt soms wel te verdampen, terwijl je zo hard hebt gewerkt. Huh?!

✘ Je zou meer willen verdienen. Maar ja, aan welke knoppen moet je precies draaien voor een hogere winst?

✘ Je weet niet wat je kosten zijn en waar jouw omzet echt vandaan komt. Je weet niet wat er nodig is om break-even te draaien.

✘ Je vindt het lastig om de prijzen van je aanbod te bepalen. Je wilt niet te duur zijn, maar jezelf ook niet te kort doen.

En wil je dit?

Dromen worden werkelijkheid. Het beeld is kristalhelder, jij weet precies welke stappen er voor nodig zijn daar te komen. 

 

Cijfers zijn niet langer een vijand maar je grootste vriend. Werken met cijfers is een feestje, ze kennen geen geheimen meer voor jou. Jij weet precies aan welke knoppen jij moet draaien voor het gewenste resultaat.


Nooit meer open jij met stress je bankieren-app. Er heerst rust rondom de boekhouding. Jij weet precies wat je kunt verwachten aan het einde van de maand. Een vakantie plannen is niet meer spannend, er is vertrouwen dat er na een periode van genieten een vast salaris op je staat te wachten.

Iemand vraagt bij jou een offerte op en je weet direct wat de vraagprijs moet zijn. Je staat achter het aanbod wat je hebt neergezet, want dit aanbod gaat jou helpen je doelen te bereiken.

Dan is Plan Your Profit écht iets voor jou!

In 3 maanden een ijzersterk financieel plan

Wat levert dit programma jou op?

 

In dit programma nemen we gedurende 3 maanden jouw business financieel onder de loep.

 

Je stelt heldere doelen en creëert de juiste financiële mindset om je dromen te realiseren.

 

Je leert hoe je de cijfers moet lezen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

 

Je werkt aan een ijzersterk aanbod waarmee je door je omzetplafond gaat knallen.

 

Je maakt onderbouwde keuzes voor de prijs van je aanbod en leert wat jouw product of dienst waard is.

 

Je maakt een realistisch financieel plan waarmee je elk jaar gaat groeien met je bedrijf. En leert aan welke knoppen je moet draaien voor de gewenste resultaten. 

 

Op basis van het financieel plan maak je een kick-ass actieplan. Je werkt concreet de stappen uit die nodig zijn om jouw doelen te behalen.

Voor ondernemers die willen knallen

Plan Your Profit is voor de ondernemer die:

 

✔️ Niet bang is om grote dromen uit te spreken

 

✔️ Bereid is de acties te nemen die ervoor nodig zijn om die doelen te behalen

 

✔️ Er klaar mee is haar kop in te zand te steken, maar juist wil leren en groeien

 

✔️ Meer financiële rust wil ervaren

 

✔️ Het met mee eens is dat ondernemen het meest geweldig is wat er is, maar we werken niet voor noppes

 

✔️Een goede start wil in het ondernemen of juist wil weten hoe ze kan doorgroeien  met haar bedrijf

 

✔️ En most important: een positive mindset heeft en een HELL YES voelt om met mij samen te werken 

Inhoud van het programma

Voor we de cijfers induiken, kijken we eerst naar jouw grote droom. Wat is jouw doel? Waarom wil je dit? Hoe ziet jouw leven er over 5 jaar uit? Je ontvangt een inspirerende podcast over geld en we gaan aan de slag met moneymindset. Na dit onderdeel heb je een helder beeld wat je doelen zijn, zodat je gaat werken aan het financieel vrije leven wat jij wilt hebben. 

Heel leuk die cijfers, maar hoe kun je deze lezen? Dat leer je in dit onderdeel. We brengen in kaart welke cijfers belangrijk zijn voor jouw onderneming. Na dit onderdeel heb je inzicht in je cijfers, zodat je veel meer rust omtrent je financiën gaat ervaren.

Nu wordt het leuk! We gaan jouw aanbod en de prijzen die je vraagt onder de loop nemen. Ook kijken we of we de verdienmodellen van jouw business kunnen uitbreiden én we kijken hoe je door je omzetplafond kunt breken. Na dit onderdeel heb je een ijzersterk aanbod staan en voel je je zeker over de prijs die je vraagt. Je gaat meer omzet maken en niet alleen maar door je prijzen te verhogen.

Na dit onderdeel weet je hoe je een mega sterk financieel plan opstelt zodat je elk jaar weer gaat groeien met jouw bedrijf en zo je dromen waar gaat maken.

Je hebt nu een financieel plan. Tijd voor een actieplan! Ik leer je de methodes waarmee ik zelf keer op keer m’n omzetdoelen haal (en ook nog eens 40 kilo mee ben afgevallen!) Na dit onderdeel weet je hoe je een kick-ass actieplan maakt zodat je next level kunt gaan met jouw bedrijf.

Als je gaat werken met een financieel plan is het belangrijk deze regelmatig te evalueren. Hoe je dat doet, dat behandelen we in stap 6. Je leert aan welke knoppen je kunt draaien om het gewenste resultaat te krijgen. Na dit onderdeel weet je hoe je je werkelijke cijfers moet lezen, zodat je acties kunt nemen die ervoor zorgen dat jij gaat groeien met jouw bedrijf.  

Even praktisch, hoe gaat dat dan?

  • Iedere 2 weken krijg je een onderdeel van het programma met bijbehorende opdrachten in je mailbox. Zo heb je voldoende tijd om alles uit te werken en wordt je niet overladen met informatie.
  • De opdrachten lever je bij mij in voor persoonlijke feedback.
  • Je krijgt van mij mega handige templates, werkboeken én persoonlijke feedback. We doen het samen.
    
  Bonus module: Video over inzicht krijgen door middel van een potjessysteem

 • KICKSTART YOUR PLAN! (OPTIONEEL) €75, 
  In een online privé sessie nemen we je plan nog eens kritisch door en help ik je bij het maken van een goede start met de uitvoering. Je krijgt exclusieve tips voor jouw financiële groei, specifiek afgestemd op jouw business en doelen. Een waardevolle kick-start voor jouw business aan het einde van het programma. Je kunt hiervoor kiezen bij de check-out. 

Over Jenka

Waarom ik de persoon ben die jou kan helpen?
Voor ik ging ondernemen heb ik 8 jaar bij accountantskantoren gewerkt. Daar heb ik voor uiteenlopende bedrijven gewerkt, van de bakker op de hoek tot grote productiebedrijven met 30 miljoen omzet. Hierdoor heb ik bij heel veel bedrijven in de financiële keuken gekeken. Nadat ik succes boekte als online boekhouder, koos ik afgelopen zomer ervoor mijn liefde voor cijfers te combineren met financiële plannen en doelen stellen.

 

Ik geloof enorm in doelen stellen voor succes
Vraag het een topsporter of een miljoenen ondernemer, doelen en een plan zijn de basis voor succes. Vanaf m’n jeugd houd ik van structuur, to do’s, lijstje en Excel sheets maken. Op een dag besefte ik me dat ik dit heel goed kan combineren met mijn huidige business. Ik las alles wat er te lezen was over gestructureerd werken, focus behouden en doelen halen. Zo ontwikkelde ik een methode waarmee ik altijd mijn omzetdoelen behaal. Fantastisch! En dat gun ik jou ook. Daarom besloot ik al mijn kennis te gieten in een programma waarmee jij ook je business dromen kunt realiseren.
online boekhouder

Annick is ook zo’n enthousiaste ondernemer. Ze had niks met cijfers, ook al wist ze heel goed dat deze heel belangrijk zijn voor de groei van haar bedrijf. Met behulp van dit programma weet ze precies wat ze de komende jaren moet doen om haar doelen te behalen. Ze noemt cijfers nu zelfs een ‘fun game’! 

Volg Plan Your Profit in 1x

199,- excl. btw
 • Betaal in 1,2 of 3 termijnen
 • Alle opdrachten gelijk in je inbox

Volg Plan Your Profit in 3 maanden

199,- excl. btw
 • Betaal in 1,2 of 3 termijnen
 • Elke 2 weken een thema

Plan Your Profit Consult

399,- excl. btw
 • Betaal in 1,2 of 3 termijnen
 • Samen in een online consult

Liever offline aan de slag? Check de Winst Baas VIP Dag.

FAQ

Plan Your Profit is voor iedere ondernemer die wil groeien met haar bedrijf. Het maakt niet uit of je starter bent, of al 5 jaar ervaring hebt. Het belangrijkste is dat je de cijfers van jouw onderneming wilt begrijpen. 
Geen zorgen, daarvoor is dit programma. Alle onderdelen worden stap voor stap uitgelegd zodat jij vanaf de basis alles gaat opbouwen. Mocht je ergens tegenaan lopen dan ben ik er om je te ondersteunen.
Elk onderdeel heeft een eigen opdracht. Je krijgt alle handvaten om deze opdrachten uit te werken en ik zal je voorzien van feedback zodat je niet alleen staat.

Wil je een uitgebreide samenwerking en meer 1:1 live aan de slag? Kijk dan bij het aanbod van Winst Baas.