VA Membership

Want samen kom je verder.
In het VA membership leer ik je alle tools om een succesvolle financiële business op te zetten.
Hoe je als VA ervoor zorgt een juiste boekhouding aan te leveren, op de hoogte te blijven van belastingregels, adviezen te geven aan je klant en je bedrijf zo financieel in te richten dat je optimale vrijheid ervaart.

Wat is inbegrepen in het membership?

Membership community

Je krijgt ook toegang tot mijn online community. In dit membership is het volgende inbegrepen:

 •  een vaste expert waar jij altijd bij terecht kunt
 •  geen uurtje-factuurtje meer voor een enkele vraag
 •  een gezellige online community
 •  een plek om onbeperkt vragen te stellen
 •  een kennisdatabank voor al je vragen met artikelen en video’s
 •  een stok achter de deur om samen de boekhouding te doen tijdens het twee-wekelijks co-work moment
 •  een handige app om snel je vraag te kunnen stellen en informatie op te zoeken
 •  maandelijkse masterclass over diverse financiële onderwerpen
 •  een affiliate systeem om je membership terug te verdienen
 •  Training Begroting maken t.w.v. €97
 •  Cursus ‘Vliegende start met je boekhouding t.w.v. € 247
 •  E-book/Video ’30 manieren om belasting te besparen’ t.w.v. €67

Ten opzichte van mijn ‘normale’ membership krijg je de volgende extra’s:

VA-Kennisbank

Er komt een Kennisbank naast de huidige met instructievideo’s speciaal gericht op VA’s. Dit zullen uitlegvideo’s zijn, maar ook video’s hoe je bepaalde adviezen kunt berekenen en aan jouw klant kunt verkopen (denk bijvoorbeeld aan een berekening van de auto op de zaak). Ik heb een aantal templates die ik voor je beschikbaar stel. 

VA-forum

In dit gedeelte van het forum kun je als VA mij al je vragen stellen. Omdat iedere member haar vraag hier stelt, wordt het een forum vol kennis en informatie. 

Maandelijkse meetings

Elke maand geef ik een online meeting via Zoom. In deze meeting kunnen we een Q&A doen, kan ik een bepaald onderwerp bespreken, een casus behandelen of bijvoorbeeld een administratie van iemand doorlopen en controleren. Alle meetings gaan worden opgenomen en komen in de VA-Kennisbank te hangen. 

Lead-pool

Mijn klantenportefeuille zit vol en ik neem geen klanten meer aan, maar krijg wel regelmatig aanvragen binnen. Een win-win: in ruil voor een eenmalige aanbrengvergoeding krijg je van mij vaste en eenmalige opdrachten. Zo is er kans dat je binnen een maand al het membership hebt terugverdiend!

Affiliate 

Er is een affiliate systeem voor het aanbrengen van andere members.

Samenwerking,

is the key word.

Ik zou je heel graag willen begeleiden/opleiden. We kunnen op diverse manieren samenwerken. Niet alleen met elkaar, maar ook met alle VA’s onderling. Taken van elkaar overnemen bij bijvoorbeeld vakantie.

Zo kunnen we bijvoorbeeld ook afspraken maken over de aangifte inkomstenbelasting. Jij zorgt ervoor dat de boekhouding op orde is en ik verzorg de aangifte voor jouw klanten. Je kunt mijn diensten ook inhuren met korting. 

Optioneel: VIP Begeleiding

Wil je dat ik je help jouw financiële business tot een groot succes te maken? Ik leer je al mijn skills hoe ik binnen 2 jaar naar een BV en 130K+ omzet per jaar ben gegroeid. Maandelijks hebben we een 1:1 consult en ik help je met al je persoonlijke vragen. Dit is voor de ambitieuze VA’s die graag willen doorgroeien en leren.

Dit membership is voor de VA die ook boekhoudkundige taken in haar pakket heeft zoals het verwerken van de boekhouding en het opstellen van de btw-aangifte. Je wilt graag wat extra begeleiding. Je bent enthousiast en je wilt graag leren. Als je wilt kun je van mij losse opdrachten of vaste klanten doorgeschoven krijgen. Het is niet van belang of je 1 of 10 klanten hebt. 

Dit membership is niet geschikt als je nog geen ervaring hebt met boekhouden en je de basis nog moet leren. Wil je dit wél graag leren, neem dan contact met me op.

Op dit moment kun je instappen voor €47 excl. btw. Dit blijft de prijs als je nu instapt. Mocht de prijs in de toekomst omhoog gaan, dan blijf je altijd €47 excl. btw betalen. 

Geen zorgen, je hoeft niet maandenlang een % van je omzet af te staan. Voor een vaste klant vraag ik 50% van de eerste factuur voor het bedrag wat ik anders zelf met de klant had afgesproken (met een minimum van €50). Dit is een eenmalige fee.