Inkomstenbelasting uitbesteden

Bij het volledig uitbesteden van de aangifte kun je achterover leunen en de boekhouding bij ons ‘over de schutting gooien’. Je krijgt van mij een vragenlijst van specificaties die we nodig zijn en wij vullen de aangifte voor je in. Je hoeft alleen nog maar akkoord te gaan en de aanslag te betalen (indien van toepassing😉). Dit is dus de manier om zo min mogelijk met belastingen te maken te hebben en je lekker te focussen op dingen waar je wel energie van krijgt.

De investering van het uitbesteden is €399 excl. btw. Dit is inclusief partner in loondienst. De betaling wordt in twee termijnen voldaan. Is dit de vorm die je wilt? Stuur dan een mail naar jenka@wichersonadministratie.nl . Daar licht ik graag verder toe wat het stappenplan is. 

Vanaf 2024 bieden wij alleen nog aan dat je de inkomstenbelasting volledig kunt uitbesteden.

Voorheen kon ik ook met een instructievideo of met een consult de inkomstenbelasting doen, kan dat nu ook?
Nee, deze vorm bieden we niet meer aan. We zien helaas dat veel administraties die zelf worden gedaan niet voldoen aan de vereisten om een juiste inkomstenbelasting op te stellen. Dat geeft niet, ieder zijn expertise. Het kost ons alleen veel tijd correcties te maken en jou waarschijnlijk veel stress om uit te zoeken hoe dit opgelost moet worden. Daarom kun je lekker relaxed alles bij ons over de schutting gooien. Geloof me, dat betaald zich in tijd en energie echt terug. 

Op een rijtje:

Uitbesteden

399
  • Alles online
  • Specificaties aanleveren
  • Alleen nog de aangifte accorderen
  • Eigen tijd: geen!
  • Uitstelregeling: tijd zat!