Aanbod

Zowel voor de startende ondernemer als de gevorderd ondernemer heb ik een aanbod. Of je nou eenmalig gebruik wil maken van mijn diensten of een langdurige samenwerking zoekt, er zit vast een geschikt aanbod voor je tussen. Gebruik onderstaande vragen om je te helpen een aanbod te vinden, of scroll verder om mijn gehele aanbod te zien. 

Of bekijk hier mijn volledige aanbod

Online Community

Een online omgeving waar je terecht kunt met al jouw vragen over de boekhouding en belastingen! Dit kun je verwachten van de community: 

 • een vaste expert waar jij altijd bij terecht kunt
 • geen uurtje-factuurtje meer voor een enkele vraag
 • een gezellige online community
 • een plek om onbeperkt vragen te stellen
 • een kennisdatabank voor al je vragen met artikelen en video’s
 • een stok achter de deur om (maandelijks) samen de boekhouding te doen
 • een moment om samen de btw-aangifte op te stellen
 • een maandelijkse online Q&A voor ál je vragen
 • een handige app om snel je vraag te kunnen stellen en informatie op te zoeken
 • maandelijkse masterclass
 • een affiliate systeem om je membership terug te verdienen
 • Training Begroting maken t.w.v. €97
 • 10% korting op diverse andere diensten van mij
 • Cursus ‘Vliegende start met je boekhouding t.w.v. € 247
 • E-book/Video ’30 manieren om belasting te besparen’ t.w.v. €67

Lees hier meer over de community of word hier lid voor €27 per maand (maandelijkse opzegbaar)!

Cursus Boekhouden

Ben jij een startende ondernemer en wil jij straks vol zelfvertrouwen je eigen boekhouding en btw-aangifte doen? Leer met deze uitgebreide cursus alle ins en outs die jij moet weten. Creëer overzicht en weet precies welke belastingregels voor jouw onderneming van toepassing zijn

Lees hier meer over de cursus. Deze cursus is ook gratis te volgen in de community.

Consult

Heb je veel vragen over de boekhouding? Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet waar je moet beginnen en wil je al je vragen in 1x kunnen stellen?

Of wil je misschien dat ik je uitleg hoe een boekhoudpakket werkt of hoe je voor het eerst btw-aangifte doet?

Boek dan hier een los consult! Dit is een consult via Zoom van maximaal een uur. Na het afrekenen kom je in mijn online agenda waar je een afspraak kunt inplannen. 

Inkomstenbelasting

Quick Scan

Wil je een grondige controle van de boekhouding en ook extra adviezen? Dan is de Quick Scan wat voor jou!

In een rapport op maat krijg jij:

 • Correcties die jij dient te maken voor een juiste boekhouding

 • Tips hoe jouw boekhouding overzichtelijker en efficiënter kan

 • Tips hoe je belasting kunt besparen

 • Hoeveel belasting je moet betalen o.b.v. deze cijfers

 • Eventueel: combinatie met berekening juiste btw-aangifte (€ 30 korting!)

Boek hier je Quick Scan voor €99.

Better Safe Than Sorry

Dit jaarpakket bevat per kwartaal een controle van de boekhouding, opstellen van de btw-aangiftes, fiscale advisering, inkomstenbelasting uitbesteden en het membership van de online community.

Kosten: €95 excl. btw per maand.

Vraag hier een offerte aan.

Better Together

Dit jaarpakket bevat per kwartaal een controle van de boekhouding, opstellen van de btw-aangiftes, fiscale advisering, inkomstenbelasting uitbesteden en het membership van de online community incl whatsapp support. Het verschil t.o.v. van Better Safe Than Sorry, is dat we samen actief aan de slag gaan met een financieel plan en jouw aanbod. We brengen deze in kaart door middel van het Plan Your Profit Programma of een Winst Baas VIP Dag. Zo ga jij naar een omzetniveau waar je nog niet eerder geweest bent. 🤩

Vraag hier een offerte aan.

Administratie uitbesteden

Of je nou starter of gevorderd ondernemer bent, je kunt bij mij de volledige boekhouding uitbesteden. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de inkoopfacturen doorsturen naar ons en de verkoopfacturen maken. De rest nemen wij over!💪

Ik werk met pakketten op maat en maandelijkse termijnen. In dit pakket zit het volledig uitbesteden van de btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting (inclusief partner in loondienst), inbegrepen. Doordat je de boekhouding volledig uitbesteed, kun je er met een gerust hart op vertrouwen dat de hele boekhouding klopt en jij zo veel mogelijk voordeel behaald waar mogelijk.

Ik werk voor het uitbesteden van de administratie met E-boekhouden en Moneybird.

Vraag hier een offerte aan.

Plan Your Profit

Programma
In het programma Plan Your Profit nemen we jouw business financieel onder de loep. Je leert hoe je de cijfers moet lezen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Je werkt aan een ijzersterk aanbod waarmee je door je omzetplafond gaat knallen. Je maakt onderbouwde keuzes voor de prijs van je aanbod en leert wat jouw product of dienst waard is. Je maakt een realistisch financieel plan waarmee je elk jaar gaat groeien met je bedrijf. En leert aan welke knoppen je moet draaien voor de gewenste resultaten. Je kunt er voor kiezen dit programma in 3 maanden te volgen, of alle thema’s in 1x in je inbox te ontvangen. De investering van dit programma is €499 en je kunt in termijnen betalen. Lees hier meer over dit programma.

Consult
Liever samen aan de slag? In het Plan Your Profit consult gaan we in 2 – 2,5 uur aan de slag met jouw aanbod, we kijken naar prijzen en maken een financieel plan. Ik laat je zien hoe je meer overzicht kunt krijgen in je financiën door je geld over potjes te verdelen. Dit programma bevat onderdelen van het Plan Your Profit Programma. Plan hier je consult in. 

Pensioenadvies

Coming soon.. zomer 2024.

Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven wanneer je het eerste consult kunt inplannen.

Winst Baas VIP Dag

Krijg in één dag inzicht in jouw cijfers, samen maken we een ijzersterk financieel plan. Zo ga jij vet groeien en meer winst maken!

Hier vind je meer informatie over de Winst Baas VIP Dag. 

Overige dienstverlening

Vanaf juli kun je bij mij terecht voor salarisadministratie.

Bij mij kun je ook terecht voor het opstellen van jaarrekeningen, prognoses voor een hypotheekadviseur, aangifte vennootschapsbelasting en deponering van publicatiestukken.