Jenka Wicherson

Hi! Ik ben Jenka Wicherson (28 jaar) en ik heb mijn kantoor in Heerenveen samen met mijn team. We stellen ons graag even voor zodat je weet wie met jouw administratie vraagstukken aan de slag gaat!

Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik later met cijfertjes wilde gaan werken. De HBO-opleiding Accountancy sloot daar perfect op aan. En het boekhouden, de administratie, vond ik het leukste deel van de opleiding. Ik heb zes jaar bij accountantskantoren gewerkt en hier ontdekte ik dat ik het contact met ondernemers het leukste aspect van mijn vakgebied vind. Ondernemers helpen, daar word ik nou heel erg blij van!

Ik heb mijn theoretisch diploma van accountant behaald, zodat ik ondernemers op nog meer vlakken kan ondersteunen.

Ik vind het belangrijk dat een klant zich gehoord en gezien voelt. Benaderbaar, persoonlijke aandacht en communicatie, en weten waar je aan toe bent, dat is waar ik naar streef. En jou zo min mogelijk belasting laten betalen natuurlijk. 😉 

Ik houd van heldere afspraken en transparantie. Zo kun jij je focussen op het ondernemen. En daar krijg ik weer positieve energie van! Jij ontzorgd, ik blij.

Ik ben van mening dat iedere ondernemer kan leren boekhouden. Ik vind het zo’n belangrijke basis om te weten hoe jouw onderneming staat. Of je nou beginnend bent of al een aantal jaar onderneemt, ik help je graag!

Eline Kleefstra

Hi! Ik ben Eline Kleefstra (25 jaar) en sinds kort werkzaam bij Wicherson Administratie.

Na het afronden van mijn studie bedrijfskunde aan de Aeres hogeschool wist ik dat ik iets met cijfers wilde gaan doen en heb ik een aantal jaar voor accountantskantoren gewerkt. Vanaf januari 2024 zal ik team Wicherson komen verwelkomen! Wie weet dat ik straks jouw boekhouding mag gaan doen!

Nieske Wicherson

Hi! Ik ben Nieske Wicherson. Sinds 2023 werk in het bedrijf van mijn dochter Jenka. Ik ondersteun haar met het boeken van facturen en heb het daarmee erg naar mijn zin!