Tarieven

Ik werk het liefst met vaste samenwerkingen en vaste tarieven. Deze tarieven zijn gebaseerd op een jaarpakket en worden maandelijks geïncasseerd. Vaste prijzen betekend geen verrassing aan het einde van de maand, bij de prijs zit alles inbegrepen. Zit je dan een jaar aan mij vast? Zeker niet, je kunt gewoon maandelijks opzeggen. De tarieven zijn afhankelijk van hoeveel je wilt uitbesteden, hoeveel administratie er te verwerken is en of je verder 1:1 advies wilt.

Kijk hier voor mijn volledige aanbod met ook eenmalige diensten.

Membership (2)

Online Community

Ik wil alles zelf doen, maar ik wil wel hulp als ik vragen heb

Een online omgeving waar je terecht kunt met al jouw vragen over de boekhouding en belastingen! In het membership vind je een cursus boekhouden, videotraining met 33 manieren om belasting te besparen, een cursus begroting maken en maandelijkse masterclasses. Ook alle opnames uit het verleden kun je terugkijken. In het forum, kun je samen met meer dan 100+ leden al je vragen kwijt. Wil je een stok achter de deur? Kom dan online co-worken en stel gelijk al je vragen.

Better Safe Then Sorry

Ik wil zo veel mogelijk zelf doen, maar ik wil zeker weten dat ik dat goed doe

Dit jaarpakket bevat per kwartaal een controle van de boekhouding, opstellen van de btw-aangiftes, fiscale advisering, inkomstenbelasting uitbesteden en het membership van de online community.

Administratie uitbesteden​

Ik wil zo min mogelijk zelf doen, zodat ik me kan focussen op m'n bedrijf

Of je nou starter of gevorderd ondernemer bent, je kunt bij mij de volledige boekhouding uitbesteden. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de inkoopfacturen doorsturen naar ons en de verkoopfacturen maken. De rest nemen wij over!💪

Ik werk met pakketten op maat en maandelijkse termijnen. In dit pakket zit het volledig uitbesteden van de btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting (inclusief partner in loondienst), inbegrepen. Doordat je de boekhouding volledig uitbesteed, kun je er met een gerust hart op vertrouwen dat de hele boekhouding klopt en jij zo veel mogelijk voordeel behaald waar mogelijk.

Ik werk voor het uitbesteden van de administratie met E-boekhouden en Moneybird.

Better Together

Ik wil financieel groeien en 1:1 advies

Dit jaarpakket bevat per kwartaal een controle van de boekhouding, opstellen van de btw-aangiftes, fiscale advisering, inkomstenbelasting uitbesteden en het membership van de online community incl. whatsapp support. Je kunt er ook voor kiezen je volledig te focussen op je bedrijf en alles omtrent de boekhouding uit handen te geven. Het verschil t.o.v. van Better Safe Than Sorry, is dat we samen actief aan de slag gaan met jouw financiën. Dit doen we door o.a. aan de slag te gaan met een financieel plan en jouw prijzen/aanbod. We brengen deze in kaart door middel van een kickstart Plan Your Profit consult of met een Winst Baas VIP Dag. Zo ga jij naar een omzetniveau waar je nog niet eerder geweest bent. 🤩